Advanced search

Message boards : Server and website : New website

Author Message
Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1919
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3720 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:00:30 UTC
Last modified: 7 Nov 2008 | 17:21:07 UTC

We have uploaded a new website design.
We think that it is much better than the old one, but it will require few days to fix problems.

Comment in this thread.

Thanks.

(By the way it was designed by Ignasi, so thank him)

Profile Stefan Ledwina
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 47,852,636
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 3721 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:08:52 UTC - in response to Message 3720.

Congrats on the new website design. It looks really straightened up.

Would it be possible to add a button to change the width, or change it automatically to fit the users screen? At 1680x1050 only approx. 2/4 of the screen are used...
____________

pixelicious.at - my little photoblog

Profile K1atOdessa
Send message
Joined: 25 Feb 08
Posts: 249
Credit: 370,186,977
RAC: 0
Level
Asp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3722 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:18:46 UTC - in response to Message 3720.

New web design looks great. Very neat and clean. Good job.

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3723 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:24:12 UTC

Oh, I like this too.

I've been waiting for it to pop up, trying to keep the secret. I got a preview on the alpha test site.

I like the new menu style across all the pages.

The separate how to setup pages with instructions and tutorials is good feature to, nice job on that.

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3724 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:31:31 UTC

Problem in forums.

Some posts have no 'reply' or 'quote' buttons. other psots have one half cut off. It seems they are on short, one two line lessages, but get cut off on longer messages.

Very few posts have ' edit', 'hide', 'move' above them. Edit your own or moderator buttons.

Saw it in this thread, I could not reply or quote your orignal post.

Now once I have selected 'post to thread', form top og thread list, all this thread that shows up below this text box, has all the buttons, both above and below each post.

Profile dnolan
Avatar
Send message
Joined: 14 Nov 07
Posts: 23
Credit: 1,253,071
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
wat
Message 3725 - Posted: 7 Nov 2008 | 17:32:30 UTC

Thanks for the re-design, MUCH more read-able (for me) now.

-Dave
____________

Profile Stefan Ledwina
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 47,852,636
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 3731 - Posted: 7 Nov 2008 | 18:14:20 UTC - in response to Message 3724.
Last modified: 7 Nov 2008 | 18:15:04 UTC

Problem in forums.

Some posts have no 'reply' or 'quote' buttons. other psots have one half cut off. It seems they are on short, one two line lessages, but get cut off on longer messages.

Very few posts have ' edit', 'hide', 'move' above them. Edit your own or moderator buttons.

Saw it in this thread, I could not reply or quote your orignal post.

Now once I have selected 'post to thread', form top og thread list, all this thread that shows up below this text box, has all the buttons, both above and below each post.


Weird, I can see all buttons like before...
Which screen resolution do you use?

Have you tried to clear your browser cache?
____________

pixelicious.at - my little photoblog

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3732 - Posted: 7 Nov 2008 | 18:28:32 UTC

Same resoultion as before. 1280 x 1024.

What would clearing the broswer cache have to do with new posts, they would not be in the cache yet, so how woudl that effect buttons missing or partially missing from them.

It is not all psots, some have buttons, but only if they have a few lines of text. It is like the height of each messge box is limited to a miniume, unless the post has lots of lines of text, but then still long psots do not have buttons.

like I said when I go to replay, all the posts that show up below the reply box, now have all the buttons.

Profile Stefan Ledwina
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 47,852,636
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 3733 - Posted: 7 Nov 2008 | 18:37:30 UTC - in response to Message 3732.

Same resoultion as before. 1280 x 1024.


Well with 1680x1050 I can see all buttons on all posts, and they also work like before...


What would clearing the broswer cache have to do with new posts, they would not be in the cache yet, so how woudl that effect buttons missing or partially missing from them.


Nothing with the new posts, but maybe with the missing or cut-off buttons if the pics of the buttons are still in the cache and maybe interfere with the new ones...


____________

pixelicious.at - my little photoblog

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3734 - Posted: 7 Nov 2008 | 18:50:19 UTC - in response to Message 3724.

You are more than right Kaptain!
Are you using IE7? I can see this on IE7. It is a problem because we have very little access to windows machines in the lab! And it's not good for testing.

We strongly recommend the use of any other browser for a better experience with the web: Firefox, Opera, Safari,...

I will try to solve this. The problem is that we can just modify the CSS of the pages for all these forum ones, and the html itself is created with already some style embedded... and it's a nightmare. But I am working on it.

Thanks for the feedback!

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3735 - Posted: 7 Nov 2008 | 18:51:30 UTC

I did view source and then saved locally. Slowly I deleted classes until I got the buttons back by deleteing all the

class="postheader" (Restores edit and hide above all posts)

and

class="postfooter" (Restores reply and quote below all posts)

Stylesheet problem. I havn't look at that yet. to see what these do.

Did I mention I use IE7 and not Firefox. Need I say more....

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3736 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:01:44 UTC - in response to Message 3733.

Same resoultion as before. 1280 x 1024.


Well with 1680x1050 I can see all buttons on all posts, and they also work like before...


What would clearing the broswer cache have to do with new posts, they would not be in the cache yet, so how woudl that effect buttons missing or partially missing from them.


Nothing with the new posts, but maybe with the missing or cut-off buttons if the pics of the buttons are still in the cache and maybe interfere with the new ones...


The buttons are not pics anymore, they are just text with a background set by a style to look like a button.

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3737 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:09:43 UTC - in response to Message 3736.

There you go. A matter of height.

By the way, better the buttons now in a row and not as a list?

i

Profile Krunchin-Keith [USA]
Avatar
Send message
Joined: 17 May 07
Posts: 512
Credit: 111,288,061
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3738 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:12:24 UTC
Last modified: 7 Nov 2008 | 19:14:11 UTC

Oh, I got buttons !!!!

They look better to in a single row, side by side, not stacked as before, takes up less space.

Many thanks.

---

I found the problem too, same thing as you mention, I deleted the height from both defs in stylesheet and had all the buttons.

frankhagen
Send message
Joined: 18 Sep 08
Posts: 65
Credit: 3,037,414
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3740 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:19:27 UTC - in response to Message 3738.

good job - much better than thise ugly black tunnel..

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3741 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:26:15 UTC

We can still have some troubles with the "user of the day" box in the Home page... We'll see how it goes.


Thank you all!
i

Temujin
Send message
Joined: 12 Jul 07
Posts: 100
Credit: 21,848,502
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 3742 - Posted: 7 Nov 2008 | 19:30:56 UTC - in response to Message 3740.

Much better than the old design, good work ignasi

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2686
Credit: 1,101,189,699
RAC: 818,296
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3747 - Posted: 7 Nov 2008 | 21:25:24 UTC

I admit the new look is much more readable.. but still, I don't feel comfortable with it. It lacks the unique look which the old one had. Now it almost looks like any other forum.

Any plans for another colour style which leans more to the old black / green theme? Could be switched in the user profile.

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

Profile Kokomiko
Avatar
Send message
Joined: 18 Jul 08
Posts: 190
Credit: 24,093,690
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3751 - Posted: 7 Nov 2008 | 23:19:49 UTC

... nice site ... like thousand other sites too ... I prefer the old style with black background ...
____________

Profile DoctorNow
Avatar
Send message
Joined: 18 Aug 07
Posts: 83
Credit: 100,383,547
RAC: 583
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3760 - Posted: 8 Nov 2008 | 9:28:52 UTC

The new forum design in combination with the GPUGrid-made header is nice, but I would prefer the old black background and appropriate coloured fonts.
Isn't it possible to manually change that back?
____________
Member of BOINC@Heidelberg and ATA!

Profile u4y0u
Avatar
Send message
Joined: 19 Sep 08
Posts: 2
Credit: 550,181
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
wat
Message 3780 - Posted: 9 Nov 2008 | 15:12:04 UTC

I think it's nice site now.
No more ...
____________
u4y0u -=O=-

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1919
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3785 - Posted: 9 Nov 2008 | 18:57:10 UTC - in response to Message 3780.

We will check if maintaining the new structure which seems to be liked by everyone, we can also make it a bit less like every other site. It is going to be difficult though. We'll give it a try in the next few days.

Thanks for your suggestions.


gdf

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3802 - Posted: 12 Nov 2008 | 12:01:03 UTC

Some modifications have been done.
Note the flavour-switch button to change between styles.

What do you think?

many thanks
ignasi

Profile DoctorNow
Avatar
Send message
Joined: 18 Aug 07
Posts: 83
Credit: 100,383,547
RAC: 583
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3803 - Posted: 12 Nov 2008 | 12:17:38 UTC - in response to Message 3802.

Note the flavour-switch button to change between styles.

What do you think?

Hey, that's great! :-)
I already switched back. ;-)

Many thanks for that, ignasi!
____________
Member of BOINC@Heidelberg and ATA!

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1919
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3804 - Posted: 12 Nov 2008 | 13:11:26 UTC - in response to Message 3803.
Last modified: 12 Nov 2008 | 13:11:47 UTC

Let us know which style you do prefer and any comment.
Thanks,
gdf

Profile DoctorNow
Avatar
Send message
Joined: 18 Aug 07
Posts: 83
Credit: 100,383,547
RAC: 583
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3805 - Posted: 12 Nov 2008 | 13:42:44 UTC - in response to Message 3804.

Let us know which style you do prefer and any comment.

I switched back to the geek style.
The black design looks more cooler in my eyes. ;-)
____________
Member of BOINC@Heidelberg and ATA!

Vid Vidmar*
Avatar
Send message
Joined: 27 Aug 08
Posts: 18
Credit: 1,146,374
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3806 - Posted: 12 Nov 2008 | 15:00:44 UTC - in response to Message 3805.

Let us know which style you do prefer and any comment.

I switched back to the geek style.
The black design looks more cooler in my eyes. ;-)

Same here.
____________

Temujin
Send message
Joined: 12 Jul 07
Posts: 100
Credit: 21,848,502
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 3807 - Posted: 12 Nov 2008 | 16:37:27 UTC - in response to Message 3804.

Let us know which style you do prefer and any comment.

Zen for me
Nice to have a choice

Profile Stefan Ledwina
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 47,852,636
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 3808 - Posted: 12 Nov 2008 | 17:27:32 UTC

Great to have a choice! I prefer the geek style.. ;-)
Now if there would be a choice to select the page width, or if the site would change the width dynamic it would be great!
____________

pixelicious.at - my little photoblog

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2686
Credit: 1,101,189,699
RAC: 818,296
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3880 - Posted: 18 Nov 2008 | 19:21:44 UTC

Black.. I love it! Many thanks :)

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

Profile DoctorNow
Avatar
Send message
Joined: 18 Aug 07
Posts: 83
Credit: 100,383,547
RAC: 583
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3913 - Posted: 21 Nov 2008 | 6:47:01 UTC
Last modified: 21 Nov 2008 | 6:47:50 UTC

Strange, since today I get a bug with the geek-look.
All message-boxes (and the user info boxes) appear white and since the typings are white also, you can't read the text... :-\
Please fix it.
____________
Member of BOINC@Heidelberg and ATA!

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 3915 - Posted: 21 Nov 2008 | 10:04:22 UTC - in response to Message 3913.

Solved. We are still improving little bits.

ignasi

Profile GDF
Volunteer moderator
Project administrator
Project developer
Project tester
Volunteer developer
Volunteer tester
Project scientist
Send message
Joined: 14 Mar 07
Posts: 1919
Credit: 629,356
RAC: 0
Level
Gly
Scientific publications
watwatwatwatwat
Message 3952 - Posted: 23 Nov 2008 | 17:37:05 UTC - in response to Message 3915.
Last modified: 23 Nov 2008 | 17:38:05 UTC

Black is now the default theme. Thanks for all your comments.
We will now work on improve content.

gdf

Profile Stefan Ledwina
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 16 Jul 07
Posts: 464
Credit: 47,852,636
RAC: 0
Level
Val
Scientific publications
watwatwatwatwatwat
Message 3998 - Posted: 24 Nov 2008 | 15:24:07 UTC

I just found two little bugs -

If you go to the participant profiles page, and click on a link in the User Profile Explorer section (eg. User Picture Gallery, browse by country, or any character of the alphabetical search), the following site does not show the GPUGRID logo in the upper left corner and it also doesn't show the graphics card in the upper right corner.

The second thing I noticed is that if you are on a site without the logos on the top, and click on a Link in the grey link bar at the top you'll get a 404 error because a /user_profile is added to the URL for most links (eg. http://www.gpugrid.net/user_profile/forum_index.php instead of http://www.gpgrid.net/forum_index.php). The links not working on these sites are - Home, Forum, Join, Learn, Gallery, Press, About us, Your account, Server status and Stats.

And then I have a little question...
My username starts with [B^S] - I can't find it in the alphabetical user profile search under "B" (ok, because of the [ at the begin of the name) and I can't find it under "S" (also ok because of the [B^S] in front of the stefan@home), so I thought I should find it under "Other", but I can't find it there either... So how can one find usernames starting with square brackets (which aren't so uncommon)?
____________

pixelicious.at - my little photoblog

Temujin
Send message
Joined: 12 Jul 07
Posts: 100
Credit: 21,848,502
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 4028 - Posted: 25 Nov 2008 | 12:58:51 UTC - in response to Message 3952.

Black is now the default theme. Thanks for all your comments.
We will now work on improve content.

gdf

Before today the GPU/PS3Grid site remembered that I prefer the Zen theme and I would get white screens where ever I navigated to.
Today though if I'm in Your Account and click the Forum link, I get the Geek theme.
Same happens with Your Account -> Stats

Temujin
Send message
Joined: 12 Jul 07
Posts: 100
Credit: 21,848,502
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwat
Message 4034 - Posted: 25 Nov 2008 | 18:03:48 UTC - in response to Message 4028.

Never mind, reselecting Zen has sorted it

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 4044 - Posted: 25 Nov 2008 | 22:08:05 UTC - in response to Message 3998.

I just found two little bugs -

If you go to the participant profiles page, and click on a link in the User Profile Explorer section (eg. User Picture Gallery, browse by country, or any character of the alphabetical search), the following site does not show the GPUGRID logo in the upper left corner and it also doesn't show the graphics card in the upper right corner.

The second thing I noticed is that if you are on a site without the logos on the top, and click on a Link in the grey link bar at the top you'll get a 404 error because a /user_profile is added to the URL for most links (eg. http://www.gpugrid.net/user_profile/forum_index.php instead of http://www.gpgrid.net/forum_index.php). The links not working on these sites are - Home, Forum, Join, Learn, Gallery, Press, About us, Your account, Server status and Stats.

And then I have a little question...
My username starts with [B^S] - I can't find it in the alphabetical user profile search under "B" (ok, because of the [ at the begin of the name) and I can't find it under "S" (also ok because of the [B^S] in front of the stefan@home), so I thought I should find it under "Other", but I can't find it there either... So how can one find usernames starting with square brackets (which aren't so uncommon)?


Regarding the images and the links, it is already fixed.
The problem of the User Gallery and the proper indexing of the users with names starting with "Other" characters, it is due to a bug we've already spotted in some of Boinc's php scripts. We'll have to wait until they fix it.

Thanks though,
ignasi

ignasi
Send message
Joined: 10 Apr 08
Posts: 254
Credit: 16,836,000
RAC: 0
Level
Pro
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 4055 - Posted: 27 Nov 2008 | 15:53:03 UTC

New resources and gallery pages are available. Check them out.

cheers,
ignasi

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2686
Credit: 1,101,189,699
RAC: 818,296
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 4078 - Posted: 29 Nov 2008 | 13:47:41 UTC

That's cool! I love the pictures of the 4-GPU box.. just don't want it in my room ;)
What about some commentary, like the specs of the machine? Or the names of the people, if you don't mind?

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

ExtraTerrestrial Apes
Volunteer moderator
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 17 Aug 08
Posts: 2686
Credit: 1,101,189,699
RAC: 818,296
Level
Met
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 8256 - Posted: 6 Apr 2009 | 17:39:37 UTC

Minor bug: the icon for a locked thread looks rubbish in the black/green theme.

MrS
____________
Scanning for our furry friends since Jan 2002

Post to thread

Message boards : Server and website : New website