Advanced search

Message boards : GPUGRID CAFE : Is there a problem with creating a profile?

Author Message
Profile Tuna Ertemalp
Send message
Joined: 28 Mar 15
Posts: 43
Credit: 746,306,012
RAC: 1,976,683
Level
Lys
Scientific publications
watwatwat
Message 40792 - Posted: 8 Apr 2015 | 23:27:46 UTC

When I click on Create/EditProfile after I enter my blurb, it says "Your ReCaptcha response was not correct. Please try again." However, there is no ReCaptcha on the screen that I am supposed to answer. Running under latest Chrome browser. Known issue?
____________

Profile Tuna Ertemalp
Send message
Joined: 28 Mar 15
Posts: 43
Credit: 746,306,012
RAC: 1,976,683
Level
Lys
Scientific publications
watwatwat
Message 40829 - Posted: 11 Apr 2015 | 13:45:07 UTC - in response to Message 40792.

Bump! Anybody knows why I am not getting any ReCaptcha that I am to respond to? On the bottom of the CreateAProfile screen there is just "Please enter the words shown in the image." and the Create/EditProfile button, but no image and no words and no place to enter anything.

Thanks
Tuna

____________

Betting Slip
Send message
Joined: 5 Jan 09
Posts: 584
Credit: 2,005,827,050
RAC: 1,674,141
Level
Phe
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 40842 - Posted: 11 Apr 2015 | 18:01:30 UTC - in response to Message 40829.

Can't help you I'm afraid tried in Firefox and IE and I have the same problem as yourself.
____________

Gunde
Send message
Joined: 6 Jan 15
Posts: 35
Credit: 2,425,808,123
RAC: 318,960
Level
Phe
Scientific publications
watwatwat
Message 40843 - Posted: 11 Apr 2015 | 19:17:03 UTC

Do you use https? You will get the captcha if you accept the script.

You will see a gray shield in search bar next to bookmark in latest chrome. If you accept this you should get the picture.

Profile Tuna Ertemalp
Send message
Joined: 28 Mar 15
Posts: 43
Credit: 746,306,012
RAC: 1,976,683
Level
Lys
Scientific publications
watwatwat
Message 40844 - Posted: 11 Apr 2015 | 20:24:45 UTC - in response to Message 40843.

Eeeeexcellent!!!.... :) Now I have my profile. Thanks for the tip!

By the way, latest Chrome on iPad didn't have any problems creating my profile. It must have something to do with the way Chrome works on Win7.


____________

Post to thread

Message boards : GPUGRID CAFE : Is there a problem with creating a profile?