Advanced search

Message boards : Server and website : Help! Not getting new work

Author Message
Profile Bikermatt
Send message
Joined: 8 Apr 10
Posts: 37
Credit: 3,372,193,173
RAC: 355,980
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 16658 - Posted: 30 Apr 2010 | 0:19:14 UTC

I have not been getting new work for about 12 hours now. I have read about 20 threads on the forums and none of them seem to apply. I am running dual GT 240s with BOINC 6.10.43. Everything has been smooth for the last week, I had a WU error earlier today and then no new work since. Any ideas?

Thanks,

Matt

Profile Bikermatt
Send message
Joined: 8 Apr 10
Posts: 37
Credit: 3,372,193,173
RAC: 355,980
Level
Arg
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 16659 - Posted: 30 Apr 2010 | 1:19:37 UTC - in response to Message 16658.

Well I posted too soon, I'm getting work now.

Matt

Betting Slip
Send message
Joined: 5 Jan 09
Posts: 668
Credit: 2,498,095,550
RAC: 0
Level
Phe
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17071 - Posted: 15 May 2010 | 16:00:26 UTC - in response to Message 16659.

One of my machines is in the same position. I think the problem is 6.10.43 which has a bug which leaves the GPU idle randomly.


____________
Radio Caroline, the world's most famous offshore pirate radio station.
Great music since April 1964. Support Radio Caroline Team -
Radio Caroline

Profile skgiven
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,976,312,010
RAC: 125,698
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17317 - Posted: 25 May 2010 | 23:42:26 UTC - in response to Message 17071.
Last modified: 25 May 2010 | 23:46:33 UTC

I am all out of tasks on two machines (one with 4 cards). I have already removed a GTX260 and now I cant pick up any tasks on my 60K a day system!

26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work sent
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work is available for ACEMD - GPU molecular dynamics
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work is available for ACEMD beta version
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: ACEMD beta version is not available for your type of computer.

Repeat many times for two systems.

I expect this because of too many 6.05 failures.
Boinc 6.10.56 on both systems.
I upgraded one to the latest Beta, but I still cant get new tasks.

Would help a bit if there was seperate 6.05 and 6.72 group selections.

I'm getting more and more failures on more and more systems!

darwincollins
Send message
Joined: 6 Jan 10
Posts: 22
Credit: 105,944,936
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17322 - Posted: 26 May 2010 | 4:03:38 UTC

No work for my gtx480 too... bummer

Message from server: No work is available for Full-atom molecular dynamics

I guess, we just wait?

roundup
Send message
Joined: 11 May 10
Posts: 31
Credit: 78,409,620
RAC: 0
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17324 - Posted: 26 May 2010 | 6:23:42 UTC - in response to Message 17317.
Last modified: 26 May 2010 | 6:25:15 UTC


26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work sent
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work is available for ACEMD - GPU molecular dynamics
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: No work is available for ACEMD beta version
26/05/2010 00:32:45 GPUGRID Message from server: ACEMD beta version is not available for your type of computer.

Repeat many times [...]


Same here for a GTX260(216/55).

ftpd
Send message
Joined: 6 Jun 08
Posts: 152
Credit: 328,250,382
RAC: 0
Level
Asp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17328 - Posted: 26 May 2010 | 8:46:54 UTC - in response to Message 17324.

I think you have to reset your prerefences to all applications are allowed.

Good luck


____________
Ton (ftpd) Netherlands

roundup
Send message
Joined: 11 May 10
Posts: 31
Credit: 78,409,620
RAC: 0
Level
Thr
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17329 - Posted: 26 May 2010 | 8:50:30 UTC - in response to Message 17328.

Everything working again :-)
Thanks!

ftpd
Send message
Joined: 6 Jun 08
Posts: 152
Credit: 328,250,382
RAC: 0
Level
Asp
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17330 - Posted: 26 May 2010 | 11:29:53 UTC - in response to Message 17322.

See message 17328
____________
Ton (ftpd) Netherlands

darwincollins
Send message
Joined: 6 Jan 10
Posts: 22
Credit: 105,944,936
RAC: 0
Level
Cys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17339 - Posted: 26 May 2010 | 13:34:51 UTC - in response to Message 17328.

So, then, all apps are now compatible with the Fermi cards? (like a gtx480)


Snow Crash
Send message
Joined: 4 Apr 09
Posts: 450
Credit: 539,316,349
RAC: 0
Level
Lys
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17345 - Posted: 26 May 2010 | 15:34:26 UTC - in response to Message 17339.

I have checked all boxes on the preferences page and my 480 is working fine for both 6.73 and 6.05.
____________
Thanks - Steve

Profile skgiven
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,976,312,010
RAC: 125,698
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 17357 - Posted: 26 May 2010 | 23:14:42 UTC - in response to Message 17345.

Some cards just dont seem to work for Win7 for any 6.05 or 6.72 task,
some cards seem to work with only 6.05 tasks on Vista,
fortunately most tasks work well with XP, otherwise I would have to try Linux and that really would look bad!

Jirza
Send message
Joined: 30 Jun 10
Posts: 4
Credit: 1,108,522
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwat
Message 18101 - Posted: 21 Jul 2010 | 2:43:24 UTC

No work for my gtx480
I got only 4 WU 07/20/2010 and not more.
Why?

Profile skgiven
Volunteer moderator
Project tester
Volunteer tester
Avatar
Send message
Joined: 23 Apr 09
Posts: 3968
Credit: 1,976,312,010
RAC: 125,698
Level
His
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 18117 - Posted: 21 Jul 2010 | 18:03:23 UTC - in response to Message 18101.

You seem to be picking tasks up again.

I like this TONI_CAPBIND result,
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=2702691
It ran 56% faster than this one,
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=2695667

Post to thread

Message boards : Server and website : Help! Not getting new work