Advanced search

Message boards : Server and website : Client detached?

Author Message
[BAT] Annabel
Send message
Joined: 27 Aug 08
Posts: 5
Credit: 4,307,023
RAC: 0
Level
Ala
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwatwatwatwat
Message 14069 - Posted: 28 Dec 2009 | 19:57:47 UTC

I encountered some freak error. I succesfully ran and completed a WU, it was reported, but the server responds as:

28-Dec-2009 20:46:55 [GPUGRID] Sending scheduler request: Requested by user.
28-Dec-2009 20:46:55 [GPUGRID] Reporting 1 completed tasks, not requesting new tasks
28-Dec-2009 20:47:00 [GPUGRID] Scheduler request completed: got 0 new tasks
28-Dec-2009 20:47:08 [---] Project communication failed: attempting access to reference site
28-Dec-2009 20:47:12 [---] Internet access OK - project servers may be temporarily down.


This results in the outcome "Client detached". I noticed that this issue was already present in the past as well. See the results:

http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1678786
http://www.gpugrid.net/result.php?resultid=1667052

Can someone give a good explanation and/or suggestions what to do? Thanks a lot!
____________

Profile Michael Goetz
Avatar
Send message
Joined: 2 Mar 09
Posts: 124
Credit: 6,271,744
RAC: 13,101
Level
Ser
Scientific publications
watwatwatwatwatwatwat
Message 14412 - Posted: 27 Jan 2010 | 14:30:50 UTC - in response to Message 14069.

It might help if your computers weren't hidden.

Post to thread

Message boards : Server and website : Client detached?